TEL: +46-8-792 29 75

NYHETER

Stravent levererar luftridåer till Lidls logistikcenter i träskända.
Stravent Oy levererar luftridåer till T2
Stravent Oy levererar luftridåer till det nya Easton köpcentret i Helsingfors.
Stravent Oy levererar luftridåer till nya Västra terminalen i Helsingfors.
Stravent Oy levererar energisnåla luftridåer till köpcentret Myyrmanni i Vanda.
Luftridåerna kommer att levereras under hösten 2015. Leveransen består av 16 st Biddle CA2- och CITY-luftridåer med utetemperaturkompenserad styrning.

Om man kunde se luften i ett rum med omblandande ventilationsdon skulle nog de flesta bli förskräckta.

För butiksägare är en öppen huvudingång ett utmärkt sätt att välkomna in kunder, vilket leder till en kommersiell fördel genom att garantera en större mängd besökare i butiken. En öppen huvudingång kan dock också skapa problem. Mer..

Biddle har tillverkat olika ventilations och värmeprodukter i åratal och har inte bara erfarenhet av at lösa inneklimats problem åt kommersiella, offentliga och industriella byggnader, utan också för fryshus.

Ladda ner broschyr (pdf)
Stravent Ab och Biddle har ingått ett avtal om att Stravent övertar återförsäljningen i Sverige på våren 2015.
Stravent Oy levererar energisnåla luftridåer till affärscentret Viru Keskus i Tallinn.
S-gruppen uppför i Sibbo ett logistikcentrum för dagligvaror som kommer att utnyttja avancerad energiteknik.
Öppna dörrar lockar kunder att komma in, men en stor temperaturskillnad mellan inne- och uteluften medför en stor energiförlust och utgiftspost.
Stravent Oy tillverkar och marknadsför energieffektiva ventilationsprodukter som medverkar till ett tyst och dragfritt inomhusklimat med bra luftkvalitet, har i Sverige haft Vent & Energi AB, Täby som generalagent.
Stravent Ab levererar luftridåer till entréutrymmena i affärscentret i Jakobacka i Helsingfors.
Paavola räddningsstation vid Päijänne-Tavastlands räddningsverk får en kännbar förbättring och en nyhet i sin arbetsmiljö i och med att Stravent i början av hösten levererar 19 stycken IndAC-luftridåer till räddningsstationen.
Stravent Ab levererar luftridåer till den norra ingången till Finlands Mässa i Böle.
Stravent Ab har med Consti Talotekniikka ingått ett avtal om att leverera luftridåer till huvudentréerna till City-Center i Helsingfors centrum.
GK Sverige har valt Vent & Energi som leverantör av Stravent OY:s högimpulsdon S-11 för deplacerande luftföringsprincip i utbildningslokaler och aula i Täby enskilda gymnasium.
Akademiska hus i partnering med NCC, PQR och TKI-ventilation har valt Vent & Energi som leverantör av Stravent Oy:s högimpulsdon S-11 för deplacerande luftföringsprincip i utbildningslokaler och konferenslokaler.
En Stravent-luftridå är en lösning som även innebär en satsning på kundernas trivsel på Stockmanns varuhus.
Ett av Tamros nya, betydande och tekniskt krävande projekt är Tamros logistikcenter Tuuli, till vilket Stravent levererar Indac-luftridåer.
I Haukipudas kommun gjordes en jämförelsemätning mellan stratifierande och omblandande ventilation i två klassrum genom att mäta klassrummens ventilation under användning.

Stravent Ab levererar luftridåer till Musikhusets huvudentréer. Systemet minimerar störande dragighet och sparar energi. Kontraktet omfattar 17 luftridåer och leveranserna äger rum på våren 2010.

Ny Stravent-teknik presentationvideo.
Kolla video här!
Klimatenhet för hotellrum.

Stravent Yy levererar ventilationssystem till Deutsche Bank.

STRAVENTS produkter finns med i MagiCAD för enkel och snabb projektering.